Islandshästwebberiet

A-Ö över innehållet på IslandshästwebberietKalender över hela årets islandshästaktivitetertestAll världens islandshästar. Vi länkar till din hästs hemsidaIslandshingstarRidning, turridning, lektionsridning m.m.AnnonserBildgalleriRidshop's för dig som har islandshästPressklipp på webbenLär mer om islandshästarLänkartom

Annonser

Köp- och säljtorg för islandhästmarknaden

Eftersom det redan finns så många bra ställen för köp och sälj så listas dessa nedan. Betygen gäller bedömningen av själva annonstorgen på respektive webbplats om där även finns annan information.

Bukefalos
Störst och bäst enligt webberiets bedömning. Att det dessutom finns diskussionsforum och att annonsera är gratis är ett absolut plus. Omedelbar uppdatering. Lite klent med islandshästdiskussioner. Kräver registrering.
Betyg: 5

Hästannonser.se
En trevlig och överskådlig annonsida. Goda urvalsmöjligheter och flera bilder kan läggas in på varje hästannons.
Betyg: 5

Horsetrading.se
En annonssida för i princip allt som har med ridsport att göra. Här kan du sälja eller köpa hästar, utrustning, trailers och mycket, mycket mera...
Betyg: ej betygsatt

Stallmagasinet
Fult annonstorg på en i övrigt snygg sajt. Här har islandshästannonerna en egen avdelning och är lätta att hitta. På sidan finns mycket att läsa.
Betyg: 2

Ridsport
Trist och föråldrat med annonser i pdf-format, en besvikelse att inte en så stor och välrenomerad tidning ser vikten av professionell marknadsföring även på www.
Betyg: 2

ISLANDSHÄSTWEBBERIET __
Senast uppdaterad 2009-08-01
Copyright © Islandshästwebberiet 2003-2007
islandshast@webberiet.se