Islandshästwebberiet

A-Ö över innehållet på IslandshästwebberietKalender över hela årets islandshästaktivitetertestAll världens islandshästar. Vi länkar till din hästs hemsidaIslandshingstarRidning, turridning, lektionsridning m.m.AnnonserBildgalleriRidshop's för dig som har islandshästPressklipp på webbenLär mer om islandshästarLänkartom

Diskussionsforum

 

Islandshästforum

Lär dig vett och etikett innan du ger dig in in ett nytt forum. Ett litet tips - läs och känn av "läget", läs många inlägg och läs ordentligt innan du gör ditt första inlägg.

SIF-diskussionsforum
Islandshästwebberiets favoritforum nr 1. Här råder en trevlig och gemytlig stämning även om det hettar till emellanåt så är det det högt i tak och det är aldrig värre än att man ber om ursäkt eller förtydligar sina inlägg. Nykomlingar blir aldrig näpsade utan vänligt tillrättavisade.

Islands Forum
Diskussionsforum Allt om Island och islandshästar. Nytt i december 2004.

Bukefalos
Här pratas mycket häst, väldigt mycket häst. Forument har egentligen inga nackdelar det är bara det att det är så stort att islandshästen har en förhållandevis liten plats. Iallafall alldeles för lite i förhållande till hur mycket hur mycket som kräv för att mätta ett hjärta som bankar för islandshästen.

  

Vett och etikett i forum

Bekanta dig alltid och känna in "tonen" i forumet innan du gör dina första inlägg.

Använd sökfunktionen innan du ställer en fråga. Det är högst troligt att någon undrat samma sak som du och ingen har lust att svara på samma frågor om och om igen.

Tänk på hur du utrycker dig. Ord ser mycket "hårdare" ut "svart på vitt" än om det sägs i ord. Så kosta på dig att korrekturläsa ditt eget ordenligt innan du publicerar det.

Hacka inte på nya medlemmar - tillrättavisa om nödvändigt men i vänlig ton - överlåt gärna den sysslan till moderatorerna.

Anonym eller inte? Det är frågan. Ett alias kan vara lika bra som ett riktigt namn. Låt sunda förnuftet råda men skriv inget inlägg som du inte vågar att stå för.

Personangrepp och smutskastning är inte ok. Konkret och konstruktiv kritik är en helt annan sak men gränsdragningen är svår.

PM:a när inlägget inte är av intresse för den stora gruppen.

ISLANDSHÄSTWEBBERIET __
Senast uppdaterad 2009-08-01
Copyright © Islandshästwebberiet 2003-2006
islandshast@webberiet.se