|_ W E B B E R I E T . S E I S L A N D S H Ä S T A R_ |_ H E L I G_ B I R M A_ |_ F O T O_ |
Webberiet's Birma
 
Innehåll A-Ö

Våra katter
Kattungar

Planer
Till salu

Om oss
Vår blogg

Gästbok
Länkar
tom

Om Webberiet's birmauppfödning

Målet är att föda upp harmoniska, sociala och vackra katter i hemmiljö. Vi är medlemmar i Darak - Scandinaviens äldsta raskattklubb och Birmasällskapet. Helig birma har vi haft sen 2005 och den 28 maj 2007 fick vi registrerat stamnnamnet Webberiet's. I juni samma år kom vår första egna kull.

Katterna

Vår lilla uppfödning baseras på en hona. Vår stamhona och stolthet heter Backkara's Ariel. Efter att ha varit fodervärd åt henne en tid är hon numer vår alldeles egen. Ariel har många goda kvaliteter och en utmärkt mamma. Att börja som fodervärd var en utmärkt introduktion och skola i kattuppfödning. Nu mer ingår även Esprit som är Ariels dotter och som vi bestämde oss för att behålla. Vi har plats för en hona till i vårt katteri. En blå utställnings- och avelshona står högst på önskelistan. För oss är det viktiga att vi hittar rätt flicka - inte hur lång tid det tar.

Vem är jag

Jag heter Ann-Louise och bor på västkusten tillsammans med min familj, man, två barn och katt/er.

Själv har jag alltid levt med djur. Utöver man, barn och katter ingår även en islandshäst i familjen. Till vardags arbetar jag som webmaster i kommunen och har som sagt en islandshäst som jag delar med mina döttrar.

 

Ariel somnar på datorn

Webberiet's birmor
har examen i Pawpeds grundkurs för kattuppfödare

Kursbevis

 
B I R M A W E B B E R I E T __
Senast uppdaterad 2015-01-26
Copyright © Webberiet 2010
birma@webberiet.se